” Roll the waves of Treska – Feel the beat of Skopje! “

Маскота

 

_______________________________   Вести  _______________________________

Европски куп во спринт – 1во коло

01-02.04.2017 – СРЦ Матка , Скопје

Неофицијална програма

27.03.2017 – Неофицијален тренинг на патека
28-31.03.2017 – Oфицијален тренинг на патека
01.04.2017 – Прво возење
– Второ возење
– Финални натпревари
– Церемонија на доделување награди

повеќе инфо >>

На следниот линк можете да добиете комплетни информации поврзани со првото коло од ЕКА купот во спринт  >>

ЕКА Европско Сениорско Првенство

11-14.05.2017 – СРЦ Матка , Скопје

Посета на делегација од ЕКА

...
Повеќе >>